Könyvek csatája

Lesd meg a csatát, hogy megtudhasd a végén, melyik könyv 2014 legjobbja! - Könyvek csatája
Értesülni akarsz a legfrissebbekről a csatával kapcsolatban? Nézd a külön erre készített oldalt! - Könyvek csatája - Frissek

2015. augusztus 20., csütörtök

Kiera Cass 2016 januárjában új könyvet tervez megjelentetni!



Ez a borító valami gyönyörű! Mint minden Kiera Cass könyvnél. :) Bár, megmondom őszintén, jelen esetben az arc kicsit hiányzik. De attól még így is nagyon szép. *--*


Csak azért írtam már rögtön a címbe az időpontot, hogy ne nagyon lelkesítsek fel senkit, hogy már azonnal? Juj de jó! Tehát, várnunk kell még rá egy kis időt... És ha a Gabo nagyon aranyos, és drága, akkor csak 1-2 hónapot rá januárra. Reméljük hát, hogy aranyos, kedves kiadó lesz a Gabo! :))

Térjünk is rá a lényegre: mi ez, mi ez? Mindenki rmeénykedik, hogy Eadlyn sztorija? Nem, azt, az írónő facebook oldala szerint az amerikaiak most októberre várhatják, mi meg, ugye, a keedves Gabo kedve szerint rá egy vagy két (reméljük minél kevesebb) hónapra.
Ez egy külön álló sztori, nem kapcsolódik a Párválasztóhoz. Ez egy új könyv, új sztori.

http://www.epicreads.com/uploads/blog/Siren_BookCover.jpg

A fenti linken olvastam én részletesebben, és legjobb angol tudásom (=0, tehát ne várjatok tőlem 100% egyezést) szerint lefordítom magyarra is. Nagyon köszönjük ennek az oldalnak!

"Kahlen is a Siren, bound to serve the Ocean by luring humans to watery graves with her voice, which is deadly to any human who hears it. Akinli is human—a kind, handsome boy who’s everything Kahlen ever dreamed of. Falling in love puts them both in danger . . . but Kahlen can’t bear to stay away. Will she risk everything to follow her heart?,, 

Kahlen szirén, köteles szolgálni az óceánt, azáltal, hogy ének hangjával, mely minden emberre, aki hallja, halálos, az embereket a vízbe csábítja. (talán így) Akinil ember - egy kedves, jóképű fiú, aki minden, amiről Kahlen álmodott. A szerelem veszélybe sodorja őket... de Kahlen nem bírja elviselni, hogy távol maradjon Akiniltől. Vajon mindent kockára téve követi a szívét? 

Remélem Ti is annyira várjátok az új könyvet, mint Mi! Engem teljesen megfogott a sztori, nagyon, nagyon kíváncsi vagyok már rá! Valami újdonságnak tűnik, és remélem nem egy Kis hableány feldolgozás lesz, bár szerintem Kiera nem olyan, ő egyedi. 

De előtte még vár ránk egy Eadlyn történetének folytatása, és ha jól emlékszem, utána még egy novella is. Szóval 2016-ban sem hagy minket olvasmány nélkül a drága írónőnk, Kiera Cass!


Lola, és a Könyvmolyok!