Könyvek csatája

Lesd meg a csatát, hogy megtudhasd a végén, melyik könyv 2014 legjobbja! - Könyvek csatája
Értesülni akarsz a legfrissebbekről a csatával kapcsolatban? Nézd a külön erre készített oldalt! - Könyvek csatája - Frissek

2015. július 30., csütörtök

Kampány Gayle Forman: Hová tűntél? c. könyvének megfilmesítéséért!




Sziasztok, Könyvmolyok!
Biztos köztetek is sokan akadnak, akik olvastak már legalább egy Gayle Forman könyvet, mert nagyon jól ír az írónő. A Ha maradnék c. könyvéből filmadaptáció is készült, és most odaát a tengeren túl (gondolom ott) elindítottak egy internetes petíciót, hogy a Ha maradnék folytatásáből, a Hová tűntél?-ből is film készüljön, mint Adam szemszögéből! Hogyha Ti is szívesen megnéznétek a filmet, akkor segítsétek elő a petíció haladását azzal, hogy szavaztok a linken (lejjebb) elérhető oldalon! Nem muszáj saját nevet megadni, egyedül az e-mail érvényessége fontos, de a megadásával csak annyit értek el, hogy regisztráltok az oldalra, ami a szavazáshoz szükséges. :)
Tehát, petíció aláírására fel, = szavazásra fel, Könyvmolyok! Reménykedjünk benne, hogy miután összejön egy szép számú aláírás, meghatja a rendezőket!

UI.: Ha tehetitek, osszátok meg minél több helyen a linket, ahol szavazni lehet. Facebook, Tumblr, Twitter, Google+, stb. :)

https://www.change.org/p/mgm-new-line-cinema-warner-bros-we-want-a-where-she-went-movie-3





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése